Ce este e-Trans?

E-Trans: solutia optima pentru domeniul transporturi

Un angajat care lucreaza la birou pierde in medie 25% din timpul sau zilnic pentru a cauta in hartii si dosare informatiile dorite, potrivit unui studiu IDC preluat de Google. Gasirea documentelor necesare consuma timpul si energia angajatilor de la birouri si duce la intarzieri ale proiectelor, la scaderi de productivitate si la oportunitati ratate.

e-Trans este o aplicatie ce a fost realizata cu scopul de a urmari activitatea firmelor de transport, logistica si a caselor de expeditie. e-Trans este o aplicatie care va ajuta imbunatati managementul activitatii de zi cu zi in materie de expeditii si transporturi.
Stim ca sunteti interesati de domeniul transporturilor, stim ca sunteti interesati sa faceti bani in domeniul transporturilor.

Ceea ce nu stiti insa este ca daca ati intrat pe aceasta pagina aveti ocazia sa faceti cunostinta cu un portal care va va ajuta sa faceti acest lucru mai bine. e-Trans este o aplicatie in regim cloud, care se adreseaza atat clientilor cat si operatorilor de transport si care poate oferi utilizatorilor acesteia posibilitatea de a lucra:

mai REPEDE,
mai BINE,
mai USOR.

Ce inseamna pentru logistica si transport acest lucru?

Inseamna curse bine urmarite, documente clare si bine organizate, facturare corecta si facila. Inseamna o baza de date comuna si bine sistematizata a clientilor, atat a celor existenti cat si a prospectilor, aspect esential atat pentru departamentul de vanzari cat si pentru coordonatorii de transport, indiferent de numarul de puncte de lucru.

Inseamna capacitatea de a oferi clientilor preturi rapide si bune, gratie sistemului de inregistrare a preturilor pe curse realizate si cotatiilor nerealizate.

Inseamna o gestiune precisa a furnizorilor. Posibilitati de cautare multicriteriala, preturi oferite, date financiare, parc auto, rute etc. Evidenta observatiilor pe curse, punctarea neconformitatilor.

Inseamna o rapida intrare a banilor, prin modulul financiar si juridic.

Inseamna management eficace, avand la dispozitie raportari operative, financiare, pe activitate coordonatori , clienti si furnizori. Indiferent de nivelul de pregatire IT al persoanelor care utilizeaza sistemul, e-Trans este usor de folosit si are module logice si intuitive.

E-Trans functioneaza pe modelul SaaS (Software as a Service) si va permite modelarea procedurilor proprii ale activitatii dumneavoastra online. Ne-am propus sa va punem la dispozitie o solutie care sa reduca investitia initala, precum si costurile de mentenanta ale companiei dumneavoastra.Astfel, nu este necesar sa investiti in infrastructura IT de ultima generatie.

E-Trans poate fi pus la dispozitie si pe server dedicat aflat in amplasamentul desemnat de client.

E-Trans este dezvoltat de catre Forward Consulting in baza unei experiente competente si de de lunga durata in ceea ce priveste dezvoltarea de software, inclusiv software dedicat pentru case de expeditie si transportator (Fast Forwarder).

Avantaje e-Trans

Sunteti gata de operare in 30 de minute de la semnarea contractului

e-Trans este o solutie Cloud Computing care este deja configurata si contul dumneavoastra poate fi activat in numai 30 de minute. Toate facilitatile sunt disponibile fara investitii intiale in servere si in statii de lucru specializate. e-Trans va permite sa folositi avantajele unei solutii complexe si eficiente fara investii in IT.

Suport rapid in remedierea oricarei probleme

Deoarece e-Trans este o solutie Cloud Computing asigurarea suportului se face in remote. Pentru aceasta activitate folosim TeamViewer Quick Support. Tot ce trebuie sa faceti este sa downloadati aceasta aplicatie, sa o rulati si sa ne transmiteti un email pentru o cerere de suport. In cel mai scurt timp un reprezentant suport va va suna pentru rezolvarea problemei dumneavoastra.

Facturare imediata

e-Trans permite vizualizarea curselor care au fost descarcate pentru a se putea emite factura. Facturile se genereaza in format PDF si pot fi trimise pe email sau fax. Facturile de transport sunt customizate cu logo-ul dumneavoastra.

Generarea automata a contractelor client si furnizor

e-Trans permite vizualizarea curselor care au fost descarcate pentru a se putea emite factura. Facturile se genereaza in format PDF si pot fi trimise pe email sau fax. Facturile de transport sunt customizate cu logo-ul dumneavoastra.

Urmarire incasari in timp real

e-Trans va permite in orice moment sa vedeti situatii cu fiecare cont bancar si proiectia de cashflow in baza scadentelor facturilor.

Evidentierea automata a curselor cu deviatii comerciale fata de contract

e-Trans raporteaza la orice moment profitul realizat intr-o anumita perioada. Profitul este calculat in baza valorilor din contract si a facturilor emise. Orice abatere mai mare de 0.5 unitati monetare este evidentiata. Raportul evidentiaza si sumele nefacturate si estimeaza suma facturilor neprimite.

Generarea automata a dosarelor juridice

Modulul Juridic al e-Trans permite calcularea automata a penalitatilor pentru neplata si emiterea instiintarilor de plata, a somatiilor si concilierilor.