Management Activitate Transport Case Expeditii

De ce as alege e-Trans?

e-Trans este o platforma moderna, ce a avut in vedere cerintele clientilor din domeniul transportului si al expeditiilor. Suna bine nu e asa???

Cateva moduri in care e-Trans va ajuta sunt:

Management unitar al contractelor: toate contractele dumneavoastra vor arata profesional, cu clauzele contractuale dorite, indiferent cine face acele contracte

Urmarirea rapida a curselor nefacturate: e-Trans va arata in permanenta situatia privind cursele nefacturate.

Facturare automata in baza contractelor:facturile pot fi emise pentru fiecare contract de transport sau pentru mai multe contracte de transport odata (facturare multipla) cu preluarea automata a datelor din contract (termene de plata, conditii de plata, valoare, moneda). Cursul valutar este preluat in mod automat de la Banca Nationala a Romaniei

Evidenta incasarilor: e-Trans va permite inregistrarea incasarilor in aplicatie si puteti vedea in orice moment soldul clientilor, intarzierile la plata, cash-flow-ul previzionat.

Evidentierea diferentelor intre contractare si facturare: puteti urmari in permanenta diferentele intre profitul bazat pe valoarea din contract si profitul real realizat in baza facturarii, ceea ce va permite sa urmariti foarte rapid in ce fel va afecteaza evolutuia cursului valutar.

Arhivare electronica a documentelor: puteti sa incarcati la fiecare cursa toate documentele scanate (CMR, contract semnat, factura furnizor, etc).

Evidenta clienti si furnizori: pentru toti clientii si furnizorii inregistrati in e-Trans veti putea vedea in orice moment un istoric comercial cu respectivul client, cifra de afaceri realizata cu el, numarul de curse, facturile scadente si neincasate, etc

Agenda de lucru: deoarece de multe ori activitatea de expeditii presupune si o activitate de marketing e-Trans va pune la dispozitie o agenda de lucru in care puteti sa inregistrati note comerciale legate de clientii sau furnizorii dumneavoastra (telefoane, cotatii orientative, intalniri, etc.)

Noi credem ca aceasta aplicatia este ceea ce are nevoie orice firma de transport si expeditii din Romania. Clientii nostrii va pot confirma!