Implementare

Deoarece intelegem cat de dificil este sa aduni informatii si sa le centralizezi, e-Trans ofera servicii de implementare personalizate in vederea unei tranzitii cat mai simple de la solutia actuala la e-Trans.

Preluare date din alte aplicatii existente:
specialistii nostrii software detin o experienta vasta in EDI (Electronic Data Interchange) si in preluarea datelor din diverse sisteme.

Configurare e-Trans:
Platforma e-Trans permite configurari multiple pentru a putea fi folosite de catre orice client. In acest sens se pot configura utilizatorii, drepturile de acces, rutele de transport, modalitatile de plata, instrumentele de plata uzuale, etc. Echipa e-Trans va poate ajuta si poate realiza toate aceste configurari in baza cerintelor dumneavoastra. La activarea unui cont nou, aplicatia este configurata pe un set de date “default”.

Reviziuirea procedurilor de lucru: schimbarea unei aplicatii software sau implementarea unei aplicatii acolo unde nu exista nimic de multe ori este o provocare prin noutatile procedurale pe care le aduce. In acest sens Forward Consulting, care a dezvoltat software pentru case de expeditii si firme de transport inca din anul 2004, va poate oferi servicii de audit si consultanta in vederea revizuirii procedurilor companiei, pentru a maximiza eficienta angajatilor dumneavoastra.